Home

Допълнителна информация за DiaClin Душ Гел

Допълнителна информация за DiaClin Душ Гел

Начин на действие

Начинът на действие на DiaClin Душ Гел е с очистващо с измиване на активни агенти, комбинирани с формирането на защитният биоактивен слой за подпомагане бариера функция на кожата и да се балансират микрофлората. Микрофлората на кожата е важен елемент от системата за защита на организма: функцията и на бариера. Една балансирана и стабилна микрофлора е от жизненоважно значение за оптималното и функциониране, създавайки оптимална бариера и по този начин по-здрава кожа.

При диабет бариерна функция на кожата е нарушена в резултат на дехидратация, сухота, сърбеж и лошото и състояние. Това също оказва отрицателно въздействие върху микрофлората на кожата. Диабетната кожата ще губи своята еластичност и ще става все по-уязвима.
2QRкомплекс

 

2QR-complex

При използване на DiaClin Душ Гел, оптимизацията на кожната флора се постига с патентованата съставка  2QRкомплекс (Galactoarabinan Polyglucoronic Acid кросполимер), основната съставка на всички продукти DiaClin. Това патентовано биоактивно вещество ефективно неутрализира вредни микроорганизми чрез блокиране на тяхната адхезия към кожата и лигавицата.

2QR

Измиващи активни агенти

DiaClin Душ Гел почиства кожата с измиване на активните агенти, без да нарушава нейната бариера функция. Мекотата на измивните активни вещества е важен параметър, тъй като това е показателно за факта, че целостта на микрофлората се поддържа.

 

Copyright © 2020 Diaclin Bulgaria. All rights reserved.