Home

Допълнителна информация за DiaClin Лосион за тяло

Допълнителна информация за DiaClin Лосион за тяло

Начин на действие

Начинът на действие на DiaClin Лосион за Тяло е да се оптимизира микрофлората на кожата, за предотвратяване и лечение на суха кожа, сърбеж, подобряване на нейната защитна функция и еластичност . Микрофлората на кожата е важен елемент от системата за защита на организма: функцията и на бариера. Една балансирана и стабилна микрофлора на кожата е от жизненоважно значение за оптималното и функциониране, създавайки една оптимална защитна бариера за нейното здраве.

Ако имате диабет, бариерната функция на кожата е нарушена в резултат на дехидратация, сърбеж и лошото състояние на кожата. Това оказва отрицателно въздействие върху микрофлора на кожата. Диабетната кожата ще губи своята еластичност и ще става все по-уязвима.

2QR-комплекс

При използване DiaClin Боди Лосион, оптимизацията на кожната флора се постига с патентованата съставка 2QR-комплекс (Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer), основната съставка на всички продукти DiaClin. Тази патентована био-активноа съставка ефективно неутрализира вредни микроорганизми чрез блокиране на тяхната адхезия към кожата и лигавицата.. Чрез селективно елиминиране на патогенни бактерии, без никакво влияние върху полезните микроби, 2QR-комплекс ефективно коригира природната микрофлора. По този начин, DiaClin продуктите предотвратяват кожни проблеми и различни неудобства, свързани с микробни нашествия. Възпаленията и инфекциите са предотвратени и естествените лечебни процеси се поддържат във видимо добро състояние. Този естествен блокиращ ефект е напълно безопасен и безвреден, тъй като не се основава на токсични вещества или разяждащи химикали, поради това не води до отрицателни странични ефекти.

Copyright © 2020 Diaclin Bulgaria. All rights reserved.