Home

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Свободни (14)

От къде мога да закупя ДиаКлин ?

DiaClin се продава в аптеките . Вашият фармацевт или лекар може да ви насочи към аптеки в които може да закупите продукта. DiaClin също може да закупите и онлайн. Моля, проверете нашият уеб сайт в секция “От къде да купя”, за точна информация на обектите от където може да вземете продуктите от серията DiaClin.

Как е възможно да се създаде продуктова линия, която е подходяща в грижа за кожата, за устата и очите?

Нашата основна и главна съставка е патентован 2QR-комплекс. Това е полизахарид, получен от алое, който ефективно неутрализира вредните микроби. 2QR-комплекс е тестван за безопасност и ефикасност на кожата и меките тъкани. Всички други съставки са внимателно подбрани за тяхното приложение при хора с диабет.

Има ли DiaClin продукт който е лекарство ?

Не. DiaClin са продукти за самостоятелна грижа, които са медицински изделия (Пяна за Крака, – Боди Лосион – Спрей за Очи – Спрей за Уста) или козметика (Душ Гел). Активните съставки не лекува диабет. Възстановяват естествения баланс на микрофлората, а не убива бактериите като антибиотиците. Те блокират прикрепването на бактериите към кожната тъкан и лигавицата. По този начин се поддържа естествената резистентност на човешкото тяло.

 

Тествани ли са DiaClin продуктите върху животни ?

Не. Продуктите не са тествани върху животни. Всички продукти са тествани в лаборатории, а след това и с хора, и най-накрая на хората с диабет.

 

Какво мога да направя ако имам проблем с продуктите (например: пяната за крака не излиза от кутията или Лосиона за Тяло е оцветен) ?

Моля, свържете се с местния дистрибутор (информация върху опаковката). Той ще осигури решения за проблема.

 

Безопасен ли е 2QR-комплекс ?

Да. 2QR-комплекс е напълно безопасна и ефективна съставка. Тя е много добре проучена (от Университета на Амстердам (VU), който е един от притежателите на патенти)

 

Има ли ограничение за употреба на продуктите DiaClin ?

Не, можете да използвате продуктите, толкова често, колкото искате, но не прекалявайте. Пяната за Крака и Боди Лосионът е най-добре да се използват веднъж или два пъти на ден. Спрейят за Уста и за Очи, се препоръчва да се използва 3-5 пъти на ден. Душ Гелът може да се използва всеки път. За допълнителна информация, моля, проверете листовката на продуктите преди употреба.

 

Какво се случва, ако Лосиона или Пяната за крака попадене в (малка) рана ?

Ако един от продуктите, попадне в малка рана, можете да изпитате известно раздразнение. Ако дразнението е продължително, използвайте вода за да изплакнете продукта от раната. Моля, имайте предвид, че продуктът и съставките са безопасни. Не се препоръчва да се използва за рани. А за превенция към такива.

 

Мога ли да използвам продуктите ДиаКлин ,ако аз не страдам от Диабет ?

Да, продуктите са подходящи и за хора които не страдат от диабет, но всички съставки са специално подбрани за тяхната ефикасност и безопасност при хората с диабет.

 

Как мога да използвам продуктите DiaClin ?

Вижте инструкциите за употреба на листовката на всеки продукт. Можете да ги намерите в информацията за продукта в страницата.

Мога ли да използвам продуктите по-често от един път на ден ?

Да, можете да използвате DiaClin продуктите по всяко време, но Внимавайте: DiaClin продуктите не лекуват кожни, очни или орални проблеми: Ако оплакванията са упорити, не се колебайте да се свържете с лекар за преглед.

 

Пречи ли използването на продуктите ДиаКлин в комбинация с други медикаменти?

Не. Не е известно взаимодействие между лекарства и DiaClin продуктите или съставки. DiaClin продуктите могат безопасно да се използват в комбинация с медикаменти.

DiaClin лекува ли Диабет ?

Не, за съжаление не е лек за диабета. DiaClin ви помага да живеете живота си както обикновено, със значително по- малко проблеми свързани с вашето състояние на кожата.

 

Copyright © 2020 Diaclin Bulgaria. All rights reserved.