Home

Допълнителна информация за DiaClin Пяна за Крака

Допълнителна информация за DiaClin Пяна за Крака

Начин на действие

Начинът на действие на DiaClin Пяна за Крака е да се оптимизират флората на кожата на крака, за да се предотврати сърбеж и лошо състояние. За предотвратяване и лечение на суха кожа и подобряване на кожната бариера както и състоянието на кожата. Микрофлората на кожата е важен елемент от системата за защита на организма: функцията на бариера. Една балансирана и стабилна микрофлора на кожата е от жизненоважно значение за оптималното и функциониране, създавайки оптимална защита, и по -здрава кожа.

Ако имате диабет, бариерната функция на кожата ви е нарушена в резултат на дехидратация ,сухота, сърбеж, лошото състояние на кожата. Това също оказва отрицателно въздействие върху микрофлората на кожата. Кожат губи своята еластичност и става все по-уязвима.

2QR
комплекс

При използване DiaClin Пяна за Крака, оптимизацията на кожната флора се постига с патентованата съставка 2QRкомплекс (Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer), основната съставка на всички продукти DiaClin. Тази патентована биоактивноа съставка ефективно неутрализира вредни микроорганизми чрез блокиране на тяхната адхезия към кожата и лигавицата. DiaClin продуктите оптимизират функционалността на кожата в комбинация на емолиенти и осмопротектанти . Чрез оптимизиране на бариерната функция на кожата DiaClin продуктите предотвратяване и лекуват сухата кожа, като по този начин облекчават сърбежа. Освен това третират и премахват закоравялата и напукана кожа на стъпалата.

 

2QR

Copyright © 2020 Diaclin Bulgaria. All rights reserved.